avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită datorii facute in strainatate
Discuție deschisă în Executare silită

datorii facute in strainatate

Buna seara.
As dori sa stiu daca o datorie acumulata la furnizorul de gaz din Italia, ar putea sa-mi creeze probleme aici in romania. Daca as cumpara un apartament, ma pot astepta la o executare silita ?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:17, 5 Februarie 2015
Da. Se va obține un titlu executoriu european și veți fi executat pe bunurile din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-prescriptie corinasevastru corinasevastru Buna seara, Am o intrebare la un caz aparut. Am descoperit intamplator pe site-ul ministerului justitie ca am fost data in judecata pentru o datorie ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante restantier cu apartament ipotecat de bancă adelamarcu adelamarcu In asociatia de proprietari pe care o administrez, există un restantier care are apartametul ipotecat la 2 banci si mai are doua inscrisuri (alte ... (vezi toată discuția)
Executare silita (drept international) ContSters183660 ContSters183660 Daca o persoana fizica in calitate de administrator al unei firme din Italia este chemata in judecata pentru evaziunea fiscala a firmei, ea nesemnand niciodata ... (vezi toată discuția)