avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri Legea 290/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri Legea 290/2003

Buna ziua; va rog frumos sa-mi raspundeti si mie, daca se poate, cum sa procedez in urmatoarea situatie: tatal meu, care a decedat ( in 2010), avea depus un dosar pt. despagubiri pe legea 290/2003, tinutul Herta; nu stiu daca cererea i-a fost aprobata, nu stiu stadiul dosarului, nu stiu daca s-a prescris. Cui sa ma adresez, Prefecturii unde a fost depusa cererea? Si am voie sa cer doar cota tatalui meu? (ei au fost 3 frati, si ma intereseaza doar cota lui). Multumesc!

Alte discuții în legătură

Primul pas in contencios adminstrativ in lipsa unui act - legea 164/2014 Petent_Leg290/2003 Petent_Leg290/2003 Buna ziua, sunt petent (dupa tatal meu decedat) al Legii 290/2003 si astept de 14 ani rezolvarea unei cereri de catre prefectura Bucuresti. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legile nr. 10/2001 si nr. 290/2003 Oana U Oana U Buna ziua, va expun cele doua probleme mai jos si va rog si sper sa ma ajutati cu un raspuns. Legea 10 / 2001 In baza prevederilor acestei legi, tatal ... (vezi toată discuția)
Cote mostenitori despagubiri legea 290/2003 kvaluta kvaluta buna ziua tuturor si va multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri.despre ce este vorba.aceasta lege 290/2003 acorda despagubiri celor deportati din ... (vezi toată discuția)