avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anexa 11 somaj obligatorie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anexa 11 somaj obligatorie?

Buna ziua,

Avem un coleg care si-a dat demisia. Este obligatoriu pentru angajator sa completeze aceasta adeverinta (anexa 26 Hotararea 174/2002)? Va rog sa ma ajutati si cu un temei legal! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:05, 9 Februarie 2015
Revin cu o ultima intrebare. In septembrie 2012 si-a dat demisia, am omis. La data respectiva exista obligativitatea angajatorului de a elibera aceasta adeverinta?
Da, exista o astfel de obligatie si la vremea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj nico123 nico123 Buna ziua, am si eu o intrebare. Am lucrat la o firma pana in data de 7 martie anul acesta. Mi s-au dat toate actele de intrare in somaj, pt ca lucrasem la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj oneageo2001 oneageo2001 Ce se poate face in cazul in care angajatorul are debite la Bugetul asigurarilor pentru somaj, refuza sa se scrie acest lucru in adeverinta, iar omul nu ... (vezi toată discuția)
Refuz intocmire adeverinta somaj de catre angajator prest prest Buna ziua. Daca un angajator refuza sa elibereze o adeverinta pt.somaj unui fost angajat,ce este de facut? Dosarul de somaj trebuie depus si nu are lunile ... (vezi toată discuția)