avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... FONDURI OBLIGATORII ASOCIATIE PROPRIETARI...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

FONDURI OBLIGATORII ASOCIATIE PROPRIETARI...

buna ziua...as dori sa stiu si eu ce fonduri sunt obligatorii pentru a fii platite de catre locatari pentru asociatia de proprietari...???
Cel mai recent răspuns: chermenschi lucica , utilizator 11:29, 3 Martie 2015
@ Ynocentta

Nu mai furnizati informatii eronate , dac nu stiti despre ce este vorba nu mai faceti copy-paste de pe alte pagini de web.

=====

@ Andreeas07

Amenda o va plati asociatia de proprietari care apoi se va putea indrepta impotriva persoanei care ia- acuzat prejudiciu.

Daca persoana in cauza are c.i.m., atunci se va putea promova o actiune in instanta pentru angajarea raspunderii patrimoniale a salariatului in cauza.

art.253 C.mun.
(3) Angajatorul care a platit despagubirea isi va recupera suma aferenta de la salariatul vinovat de producerea pagubei, in conditiile art. 254 si urmatoarele.

Art. 254 C.mun.
(1) Salariatii raspund patrimonial, in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, pentru pagubele materiale produse angajatorului din vina si in legatura cu munca lor.
....

Daca persoana in cauza are incheiat un alt tip de contract , atunci se va angaja raspunderea civila contractuala a acestuia in temeiul Codului Civil.
Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
pentru proprietarul care locuieste la bloc de 35 de ani si nu a platit nici cand fondul de reparatii , reparatiile fiind executate cu banii acumuulati de la cei 21 de proprietari de pe scara, exista posibilitatea amendarii vinovatului? Apelezla ajutorul unui cadru juridic, nici cum la angajatii din primiarie ;biroul asociatie de proprietari: pentru ca sunt saraci cu duhul. profesional vorbesc. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste amenda itm in cazul asociatiilor de proprietari kta87 kta87 la o asociatie de proprietari s-a dat o amenda pentru ca nu era angajata femeia de serviciu si administratoarea la data la care au cerut actele( au avut ... (vezi toată discuția)
Contract de schimb servicii mihai_r mihai_r Buna ziua, Am fost ales de curand presedintele unei asociatii de proprietari in conditiile in care nu s-a oferit nimeni sa ocupe aceasta pozititie ... (vezi toată discuția)
Plata dauna oltean45 oltean45 patronul sotiei mele a fost amendat de catre ITM pentru ca a gresit data angajarii in declaratie iar acesta isi recupereaza amenda din salar dar fara sa dea ... (vezi toată discuția)