avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... transcriere mesaj din telefonul mobil, proba inscris?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

transcriere mesaj din telefonul mobil, proba inscris?

Vreau sa depun la dosar o transcriere a unui sms din telefon pe care l-am trimis eu, ca inscris.
Adica ca si continutul comunicarii respective, cu aceasta putere doveditoare.
Pot sa fac asta si cum? Va rog sa ma sfatuiti in consecinta.
Cel mai recent răspuns: ADRIAN CHELARU , Alte profesii 01:58, 9 Februarie 2015
Probele reprezinta acea categorie juridica ce consta în anumite împrejurari, realitati, întâmplari denumite generic elemente de fapt care servesc la aflarea adevarului si realizarea scopului procesului penal, respectiv constatarea la timp si în mod complet a faptelor care constituie infractiuni, astfel ca orice persoana care a savârsit o infractiune sa fie pedepsita potrivit vinovatiei sale si nici o persoana nevinovata sa nu fie trasa la raspundere penala.
Categorie juridica distincta, mijloacele de proba pot fi definite ca fiind izvorul probei, adica acele mijloace care pun în evidenta proba prin care pot fi constatate elementele de fapt care pot servi ca proba în procesul penal Acestea fiind mijloace legale prin care se administreaza probele, mijloacele de proba au, deci, menirea sa descopere elementele de fapt care constituie probe.
Astfel, puteti transcrie fara probleme sms-urile pe hartie cu data / ora expedierii si sa le prezentati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce servește cu adevărat expertiza medico-legală psihiatrică într-o cauză penală? Zebedeu Zebedeu Potrivit articolului 97 din CPP rapoartele de expertiză constituie mijloace de probă. În cazul expertizei medico-legale psihiatrice raportul de expertiză ... (vezi toată discuția)
Detectorul de minciunu gagaritz gagaritz Buna ziua.Asi dori sa va intreb daca intr-un proces de litigiu ptr un pamint ar putea fi puc la acesta proba un maror care a declarat fals.Parintii mei sunt ... (vezi toată discuția)
Ce reprezinta ? intr-un proces penal nikolos nikolos ce reprezinta o PROBATIUNE la un dosar penal cerut de avocat sau procuror ? si in ce consta aceasta probatiune [ : dovada sau proba] in poligraf , intrebari la ... (vezi toată discuția)