avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG - scoala nationala de grefieri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG - scoala nationala de grefieri

Am citit diverse teme pe forum si am vizitat si site-ul lor dar tot mai am nevoie de cateva informatii pe care nu le-am gasit inca. Cat dureaza cursurile scolii? Se tin doar in Bucuresti? sunt cu frecventa zilnica ? Absolvirea scolii iti garanteaza ocuparea unui post de grefier?
Cel mai recent răspuns: carolina2015 , utilizator 10:59, 11 Februarie 2015
durata cursurilor este de 6 luni de zile, tematica si bibliografia se publica cu 60 de zile inainte de data sustinerii examenului ,care e pe 26.04.2015,cursurile se tin la bucuresti si postul este asigurat.anul acesta is scoase la concurs 63 de locuri. urmeaza linkul de mai sus,acolo o sa gasesti mai multe informatii.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2015
carolina2015, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii post grefier rhamnusia9 rhamnusia9 Buna ziua! Poate oferi cineva, va rog, informatii concrete si corecte despre examenul pentru ocuparea unui post de grefier pe studii superioare juridice ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre grefier claudiaaa_g claudiaaa_g buna ziua, eu doresc sa dau la sng pentru un post de grefier, si as dori din suflet sa am nota mare incat sa ajung in zona mea, este greu examenul?exista ... (vezi toată discuția)
Post de grefier ana_web2000 ana_web2000 Buna ziua, am o intrebare pot sa ma angajez post de grefiera nu am terminat facultatea de drept ci de informatica as putea sa invat cateva legi daca trebuie, ... (vezi toată discuția)