Buna seara ! Am si eu o problema, daca ma puteți ajuta cu un raspuns. Acum doi ani tatăl meu a decedat si a trebuit sa închid abonamentul la Orange. Am fost la ei, am făcut transferul numerelor pe numele meu pentru ca am vrut sa păstrez numerele. La închiderea abonamentului nu mi s-a cerut nici un ban, doar o copie după certificatul de deces. După câteva luni mi-a venit acasă o scrisoare de la credit express (firma de recuperări), i-am sunat, am vorbit cu ei, le-am explicat ce s-a întâmplat, mi s-a cerut si o copie după certificatul de deces si au zis ca o sa revină cu un telefon. Nu au mai zis nimic, dar peste câteva luni a venit iar o scrisoare. Am vorbit iar cu cineva, i-am spus iar toată povestea si nu prea convins de ceea ce spune, îmi spunea ca datoriile se moștenesc. După alte câteva luni (s-au făcut aproape doi ani de atunci) a venit alta scrisoare, cum ca daca nu plătesc suma respectiva, se adaugă penalități si va trebui sa plătesc 1400 lei total prin executare silita. Bănuiesc ca se adaugă si alte cheltuieli de judecata. Are dreptate aceasta firma, desi mie nu mi s-a cerut sa achit nimic la închiderea abonamentului? Va mulțumesc, O seara buna !
După ce am mai citit odată răspunsurile dumneavoastră, mi-am dat seama ca nu v-am explicat corect. Cei 400 lei reprezintă suma de plata pe ultima luna de contract, nu după ce am făcut cererea de închidere a contractului.
Nu mi s-a facturat nimic după ce s-a închis contractul.
Bună ziua astăzi am primit telefon de la creditexpress ca vor sa vorbească cu bunicul meu, dar bunicul meu este cu dementa mentala și are abonament la Orange pe card eu plătesc factura care am întârziat vro 10 zile urmează pe 14 sa plătesc factura deci nu am avut nici o intenție sa nu plătesc ca nu vreau sa ii pună pe pensie poprire
In acest caz ce pot face ca eu pe 14 ma duc sa plătesc factura dar era normal sa primească notificare ceva nu asa hopa apel telefonic în care sa ateste ceva
Abonament orange
elkecri
Buna ziua,
Am avut un pfa pe profesii liberale si abonament la orange pe cabinet.Am inchis pfa-ul si am cerut rezilierea contractului cu trecerea pe cartel ... (vezi toată discuția)