avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recuperare debite asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recuperare debite asociatii de proprietari

in conditiile in care, ca asociatie de proprietari avem o sentinta civila din 14.09.2014 (venita la asociatie in 12.2014, procesul a durat 2 ani) de recuperare debite de la un proprietar pentru perioada martie 2008 - noiembrie 2013 si am ajuns la executorul judecatoresc care ne-a comunicat ca recuperarea se va face numai pentru suma din sentinta aferenta perioadei mai sus amintite, pentru perioada dec 2013 - pana se vinde apartamentul cum recuperam diferenta: prin alt proces (care va dura 2 ani ca anteriorul??? .... pai asa nu mai terminam in veci) sau exista alta cale????
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2015
mihaelapaula, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaelapaula , utilizator 10:25, 12 Februarie 2015
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere- penalitati intarziere mai mari decat debitul principal???? andreistan andreistan Buna ziua, Este scos la licitatie in cadrul executarii silite un imobil pentru recuperarea datoriilor acumulate la plata intretinerii. Conform hot. jud. ... (vezi toată discuția)
Neachitare datorie catre asociatia de proprietari, dupa scoaterea la licitatie a imobilului mirelamari mirelamari Buna ziua. Ieri la sedinta organizata de asociatia de proprietari am aflat ca cel care a cumparat apartamentul scos la licitatie pentru neplata datoriei la ... (vezi toată discuția)
Datorii la asociatie! ADYssa ADYssa buna ziua! am si eu nevoie de o solutie: in urma cu 2 ani am cumparat un apartament ,executat silit, la licitatie; apartamentul l-am cumparat liber de sarcini ... (vezi toată discuția)