avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apel granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apel granituire

hotarare judecatorie: stabileste linia de hotar conform variantei 2 din expertiza topografica, (din care a rezultat ca reclamanta are teren mai putin cu 8 mp iar eu am aceasi suprafata de teren ca la intabulare si din contractul de vanzare cumparare). Aceasta hotarare presupune reintregirea suprafetei reclamantei si diminuarea suprafetei mele din teren cu 8 mp, deci as avea o suprafata mai mica decat in intabulare si acte, dupa aceasta hotarare. E LEGAL ASA CEVA???
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:11, 12 Februarie 2015
Buna ziua,
Consultati un avocat care, dupa studierea TUTUROR ACTELOR DE LA DOSAR va poate da un raspuns competent.
nimeni nu se poate pronunta pana nu studiaza dosarul.

consultati un avocat si promovati apel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)
Actiune de graniture leonard24s leonard24s Subsemnaţii, STAFIE şi STAFIE, domiciliaţi in Iaşi, , în calitate de pârâţi în dosarul civil 368/206/2011, al Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica topografica judiciara mioritam mioritam Intr-un proces de iesire din indiviziune, este corect ca in urma unei expertize topografice care determina ca suprafata expertizata este mai mare decat cea ... (vezi toată discuția)