avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Declaratia 230
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Declaratia 230

Buna ziua,daca sunt un ong si primesc 10 declaratii 230,pot merge eu ca si presedinte al asociatiei sa le depun pe toate?
si daca da,trebuie sa completez la imputernicit numele meu sau datele asociatiei?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:14, 12 Februarie 2015
Orice membru poate merge sa le depuna pentru ca le lasa la registratura administratiei financiare si primeste numar de inregistrare. Fara nimic altceva. Nu completati nimic in plus.
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2015
george-neagu, moderator
Puteti sa le depuneti dvs.

La imputernicit va treceti dvs.
ok,deci pur si simplu depun declaratia fara nimic completat la imputernicit?!

multumesc mult.
Contactati si persoane care trebuie sa depuna declaratia 200 caci si de acolo puteti obtine bani pentru ong prin 2%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaraþia 230 PV2010 PV2010 Există un formular tip de împuternicire cu care se pot depune mai multe declaraţii 230 şi dacă se pot depune şi declaraţii 200 cu această ... (vezi toată discuția)
De ce nu sunt virati cei 2% din venit catre ong-ul caruia i-au fost donati? MirelaAnykha MirelaAnykha Buna ziua. Detin un ONG si sotul meu a depus declaratia 230 de directionare 2% din venitul pe 2017 catre ONG-ul pe care il detin. Pana in acest moment banii cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie (ong) FPG FPG Buna ziua! Care sunt pasii pentru infiintarea unei asociatii (ONG)? Ma intereseaza ordinea pasilor care trebuie parcursi, deoarece am gasit mai multe ... (vezi toată discuția)