avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... daca esti minora si ai copil si vrei sa te mariti se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

daca esti minora si ai copil si vrei sa te mariti se poate

Buna.. Ma numesc Alexandra am aproape 17 ani ,am o fetita mica de un anisor, si mi.am gasit in sfarsit tatal ideal pentru fetita si un sot pentru mine . el ate 23 de ani si vrem sa scoatem actele voi putea sau nu??? Protectia copilului se poate opunee ??? Ajutorr va rog cu niste raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters311042 , utilizator 15:53, 13 Februarie 2015
Dupa cum am mai spus, te rog mult, stai acasa la tatal si bunica. Mai asteapta putin.
E greu sa cresti un copil fara ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile minorului de 16 ani marian96 marian96 As vrea sa intreb daca un minor de 16 ani isi poate castiga custodia ca fiind fara tutore/parinte, mai exact , sa fie singur ? Care sunt sansele? Au fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua fiul meu are 18 ani prietena lui 17 ,noi locuim in ... A1987 A1987 Buna ziua fiul meu are 18 ani prietena lui 17 ,noi locuim in strainatate iar copii vor sa ne urmeze ,problema e mama fetei nu vrea sai dea procura declaratie ... (vezi toată discuția)
O iubesc si parinti ei nu sunt de acord pt ca eu sunt mult mai in varstra andreizorilacosmin1985 andreizorilacosmin1985 daca parinti ei mar da la politie pt corupere de minori desi fata este de acord sa fie cu mine as putea avea probleme ?si am si intretinut relati sexuale cu ... (vezi toată discuția)