avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand pot da examenul de conducere din nou?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand pot da examenul de conducere din nou?

Buna ziua,

Am fost condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si accident fara daune materiale si fara victime, la 1 an si 8 luni inchisoare cu suspendare, si 1 an interzicerea dreptului de a da de carnet, si evident mi s-a anulat si permisul de conducere. De asemenea am un termen de incercare de 3 ani si 8 luni.
Sentinta a fost definitiva in 14 febr. 2013 - deci in 14 sept. 2014 mi-a expirat si pedeapsa inchisorii cu supendare.

Cand pot da examenul de conducere din nou? Anul in care aveam interdictia de a da de carnet a expirat in 14 febr 2014

Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Februarie 2015
RemusI, utilizator
Cel mai recent răspuns: RemusI , utilizator 10:45, 13 Februarie 2015
Dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii prin care s-a dispus suspendarea sub supraveghere.
Adresati-va cu cerere la commandant pentru a va comunica cand trebuie sa va prezentati la examen.
Va multumesc frumos pentru raspunsul prompt. As mai avea doar o singura nelamurire... ce fel de cerere trebuie adresata comandantului? (este prima oara cand aud de asa ceva)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolul la volan si anularea permisului de conducere SILVIU-VICTOR SILVIU-VICTOR Buna ziua. In anul 2005 am fost prins de politie fara carnet si sub influenta bauturilor alcoolice fapt pt care am luat 1 an cu suspendare si 3 ... (vezi toată discuția)
Exista o cale sa am carnet mai repede (daca da cand si cum ) ... dmisi dmisi Exista o cale sa am carnet mai repede (daca da cand si cum ) cu o condamnare cu suspendare (de 3 ani ) si pedeapsa complementara de interzicere de a conduce ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare - examen permis ciprianneagu ciprianneagu In octombrie anul trecut am primit 8 luni cu suspendare si 2 ani de incercare pentru circulatia pe drumurile publice sun influenta bauturilor alcoolice. As ... (vezi toată discuția)