avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Taxe vamale export Germania
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Taxe vamale export Germania

Buna seara!Trebuie sa export in urmatoarele zile aproximativ 5 tone de legume in Germania si vreau sa va intreb daca mi se va percepe taxe vamale?sau defapt..ce taxe mi se vor percepe?E pentru prima data cand export...de ce trebuie sa tin cont ?Eu sunt platitor de TVA ,sunt si in ROI..
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:50, 16 Februarie 2015
Buna dimineata,
Nu sunt nici un fel de taxe vamale pentru livrari intracomunitare de bunuri.
Livrarile intracomunitare de bunuri sunt scutite de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se factureaza la export tara non-ue albania? Herodot84 Herodot84 Buna ziua! Ma intereseaza foarte mult cum se factureaza la export in Albania. Din ce am inteles daca organizez eu transportul catre clientul din Albania ... (vezi toată discuția)
Livrare materiale de constructii in austria siracusa siracusa Buna ziua! As dori cateva informatii daca este posibil sau sa ma indrumati catre cineva in masura sa-mi raspund privind urmatoarea intrebare: Am o societate de ... (vezi toată discuția)
Marfa cumparata din romania,vanduta in germania carmenbn carmenbn O firma cumpara carne din tara si o livreaza in Germania catre o firma inregistrata ca platitoare de TVA in Germania. 1.Facturarea se face fara TVA?Se ... (vezi toată discuția)