avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata loc in cimitir
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata loc in cimitir

daca mama si-a cumparat loc in cimitir trebuie sa -l rascumpere platind din nou ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:19, 16 Februarie 2015
Din cate stiu locurile de veci nu se cumpara-este doar o concesiune pe 49 sau 99 ani.
se plateste o taxa anuala, actul de concesiune poate fi transferat catre rude sa poata ramane in familie , se fac diverse demersuri pe la cimitir.
Prin regulamentul de ordine interioara fiecare cimitir decide modalitatea de alocare locuri de inhumare
Sunt cimitire care initial incheie contract de concesiune loc de inhumare,urmand ca dupa decesul titularului sa incheie cu rudele sau apartinatorii acestuia alt contract de concesiune-pe diferite perioade de timp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donație loc de veci Margerita Margerita Buna seara, am următoarea speța: printr-un act de concesiune detin 1 loc de veci la cimitirul Chitila care vreau sa-l donez mătușei mele. Cum se ... (vezi toată discuția)
Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)
Loc de veci eremia eremia titularul locului de veci a decedat in 2010.sotia traieste.in aceasta situatie unul din copiii defunctului doreste sa devina titulara pe locul de veci.care ... (vezi toată discuția)