avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie pentru vanzare software
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie pentru vanzare software

Buna ziua!

Daca o firma importa si vinde in Romania soft-uri pentru creare de programe de broderie, are nevoie de vreo autorizatie speciala pentru asta? Softurile despre care vorbesc nu sunt produse Microsoft.
Daca da, in baza carei legi si de unde se obtine autorizatia?
Daca nu, de asemenea, in baza carei legi?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Achizitie licenta de utilizare programe pe calculator Sebastian Sipos-Gug Sebastian Sipos-Gug Buna ziua, As dori sa stiu in ce masura legislatia din Romania imi permite transferul unor licente de utilizare al unor programe pe calculator de la o ... (vezi toată discuția)
Crearea modelelor pentru masina de brodat sunt activitati it? Lulica Lulica Modelele pentru masina de brodat sunt asimilate activitatilor de creare a soft-urilor? Buna ziua O firma care executa (printre altele) modele pentru masina ... (vezi toată discuția)
Sfaturi - infiintare firma - invitatii evenimente, decoratiuni, publicitate companii latna latna Buna ziua, Ma intereseaza mai multe detalii referitoare la infiintarea unei firme. Nu reusesc sa imi dau seama ce ar fi mai potrivit pentru mine. ... (vezi toată discuția)