avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiunea imobiliară
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiunea imobiliară

In urma decesului bunicilor de petata a ramas o casa si cateva terenuri extravilane , as dorii sa stiu daca pot inscrie fara cauza legitima in CF
entionez ca parintii meu s-au ocupat de plata imozitului si toate cheltuielile de inmormantare .
As dorii sa fac acest lucru deoarece tatal maeu a mai avut 2 frati in prezent decedati iar verisorii nu s-au mai aratat pe aicii de ani intregi , nevenind nici la inmormantarea bunicilor.
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
bjn, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 09:57, 17 Februarie 2015
trebuie dezbatute succesiunile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa moartea parintilor si bunicilor Dl_Sandu Dl_Sandu In urma decesului parintilor a ramas o casa plus terenul aferent intravilan, propietate ce era a tatalui care a decedat primul. Alte terenuri extravilane ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters472176 ContSters472176 Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Suntem 4 frati,dintre care 2 locuiesc cu mama intr-o casa , iar eu cu un alt frate in cealalta (adrese ... (vezi toată discuția)
Succesiune si partaj demianotelia demianotelia Buna ziua,am fost la notar impreuna cu fratii si verisorii mei pentru a face succesiunea dupa bunici.Tatal meu si sora lui ,ambii decedati,au titlu de ... (vezi toată discuția)