avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TESTAMENT modificat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TESTAMENT modificat

Vecinul cu care ma judec pentru o suprafata de teren , foloseste un testament in care un teren are modificata(stearsa) LATIMEA!Are un act de vanzare pentru acel teren cu dimensiunile :Lungimea din Isvor(in apus)pana in apa brebina (in rasarit) si lat de 5,5m.Vanzarea sa efectuat in anul 1936.in testamentul facut de tatal sau in anul 1954,acelas teren este trecut cu lungimea de 400m. iar latimea a fost STEARSA(X-) in rest vecinatatile sunt aceleasi!mai este valabil acel testament??!!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 15:53, 17 Februarie 2015
Buna ziua,

Judecatorul va decide care e valoarea probei respective coroborand-o cu alte probe. Nu va poate spune nimeni in avans daca acel testament va fi luat in considerare sau nu.

Succes,
Eu am vazut act autentic(incheiat in fata notarului) din 1940 si pot sa va spun ca sunt aproape imposibil de ,,modificat".
Este exclus sa aiba stersaturi/adaugiri/corectari. Nici nu s-ar putea, hartia era o hartie speciala (la cel pe care l-am avut in mana), cam in genul celei folosita la tiparirea bibliilor de buzunar, foarte subtire.
Solicitati sa se faca o expertiza tehnica judiciara, va dau adresa unui expert
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de amplasament gresit intocmit marysa marysa Am cumparat o casa, in luna mai a acestui an, avand si un planul de amplasament pentru incheierea actelor. Pe acel plan nu erau trecute dimensiuni, ci doar ... (vezi toată discuția)
Epigrama, un stravechi gen literar - antologie ContSters167247 ContSters167247 \"Criticul Ibraileanu observa candva ca, prin veacuri, cu aceasta floare, epigrama, care se trage din soiul intepator al rozaceelor, am raspuns de multe ori ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie solferino solferino astazi am primit un telefon de la tara,prin care , mama,disperata, mi-a relatat faptul ca un vecin , a daramat gardul care constituia hotarul dintre cele doua ... (vezi toată discuția)