avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Se pot exporta pasari vii?
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Se pot exporta pasari vii?

Buna seara,
Doresc sa infiintez o ferma de rate si gaste, problema principala este ca in Romania piata nu este dezvoltata. Le pot exporta vii sau abatorizate? Si in ce tari? Stie cineva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 11:11, 27 Februarie 2015
de ce nu? Doar nu vindeti bombe nucleare...
Totusi aveti grija la firma de transport sa aiba toate avizele necesare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma producere si comercializare sapunuri si alte produse din aceasi categorie raffzilla raffzilla Buna seara - doresc sa infiintez o firma ce produce si comercializeaza produse cum ar fi sapunuri, bombe de baie efervescente si altele din aceasi categorie. ... (vezi toată discuția)
Export cherestea catre persoana fizica din u.e. M.miha M.miha Am un client din Italia care vrea sa cumpere cherestea de la firma mea din Romania si sa o duca in Italia cu un transportator x. Eu ce documente trebuie sa-i ... (vezi toată discuția)
Sal toata lumea! ricky24 ricky24 problema mea nu ari fi chiar o prblema .asi dori doar niste pareri sa le zic asa de la utilizatori mai iluminati sa le zic asa.ce parere aveti despre un export ... (vezi toată discuția)