avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... declarare teren APIA pe alte suprafete de teren ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

declarare teren APIA pe alte suprafete de teren schimbat in vederea comasarii

Am si eu urmatoarea problema: detin terenuri agricole dar sunt intinse in mai multe locuri conform titlului de propietate. As dori sa lucrez terenul mai comasat( adica sa adun toate aceste terenuri de suprafata mica la un loc prin intelegere cu propietarii pe timpul cultivarii - practic un schimb pe durata cultivarii ). Intrebarea mea este: Cum declar suparafata cultivata la APIA daca eu figurez pe suprafata din titlu de propietate dar cultiv pe terenurile propietarilor cu care m-am inteles in vederea comasarii iar ei invers? e aceiasi suprafata dar locatiile terenurilor sunt diferite. Am nevoie de ajutor.. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cadastru pentru 2 terenuri. posibilitate comasare a acestora Tudor Calin Tudor Calin Buna ziua, Sunt proprietarul a doua terenuri extravilane agricole. Acestea sunt intr-o tarla de suprafata mare, unde un procent de 30% din tarla este ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara carte funciara tulvan zina tulvan zina Am urmatoarea problema:sunt propietara unui teren mostenit de la parintii,terenul este obtinut de acestia prin legea 10 ,detin titlu de propietae dar nu s-a ... (vezi toată discuția)
Cine stie ? comasarea terenurilor luate in arenda de catre arendasi .. cornaca cornaca Un arendas fermier DANIEL are mai multe terenuri luate in arenda de la,, X,, de la ,,Y,, in diferite locatii din comuna. Un alt fermier arendas ION ... (vezi toată discuția)