Raluca  Iliescu 
	    	Avocat

Raluca  Iliescu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Andreyx2	                   

Buna ziua.va rog mult sa ma jutati cu un sfat.Daca Bancpost facut o restructurare de credit fara sa imi aduca la cunostinta,nu m-a instintat nici dupa ... (vezi toată discuția)
	                    Andreyx2	                   

Buna ziua.va rog mult sa ma jutati cu un sfat.Daca Bancpost facut o restructurare de credit fara sa imi aduca la cunostinta,nu m-a instintat nici dupa ... (vezi toată discuția)

Andreyx2	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema cu [b]BANC POST[/b].
[b]In anul 2004[/b] am avut un credit de nevoi personale si un card de credit care ... (vezi toată discuția)
	                    Andreyx2	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema cu [b]BANC POST[/b].
[b]In anul 2004[/b] am avut un credit de nevoi personale si un card de credit care ... (vezi toată discuția)

viorel_georgescu53	                   

Am indeplinit formalitamile pentru a deschide un card de credit Wizzair la Bancpost si am fost instiintat ca nu mi se poate acorda urmare a consultarii ... (vezi toată discuția)
	                    viorel_georgescu53	                   

Am indeplinit formalitamile pentru a deschide un card de credit Wizzair la Bancpost si am fost instiintat ca nu mi se poate acorda urmare a consultarii ... (vezi toată discuția)