avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Apel la CURTEA DE APEL
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Apel la CURTEA DE APEL

Buna ziua ,

Am un proces cu Finantele pentru atragerea raspunderii patrimoniale ca PF din SC care este in insolventa - faliment ( ultimul termen la Tribunal , sper , acum in februarie) . Procesul s-a mutat de la Tribunal unde a avut hotarare de respingere a cererii (Finatele au pierdut ), dar au facut apel la curte . Eu nu am primit nici o instiintare , doar ce am vazut pe online ca dosarul este acum la Curte .
Ce urmeaza acum ? Nu trebuie sa fiu si eu notificat prin citatie acasa ? Cand o sa primesc citatie ? Trebuie sa depun si eu intampinare ? Cand ?
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 10:05, 18 Februarie 2015
Actele de procedura va vor fi comunicate la domiciliu, urmand ca dvs. in termenul specificat sa depuneti la instanta inscrisurile solicitate, pentru a nu fi decazut din proba.

Art. 205 NCPC

Scopul şi cuprinsul întâmpinării

(1) Întâmpinarea este actul de procedură prin care pârâtul se apără, în fapt şi în drept, faţă de cererea de chemare în judecată.
(2) Întâmpinarea va cuprinde:
a) numele şi prenumele, codul numeric personal, domiciliul sau reşedinţa pârâtului ori, pentru persoanele juridice, denumirea şi sediul, precum şi, după caz, codul unic de înregistrare sau codul de identificare fiscală, numărul de înmatriculare în registrul comerţului ori de înscriere în registrul persoanelor juridice şi contul bancar, dacă reclamantul nu le-a menţionat în cererea de chemare în judecată. Dispoziţiile art. 148 alin. (1) teza a II-a sunt aplicabile în mod corespunzător. Dacă pârâtul locuieşte în străinătate, va arăta şi domiciliul ales în România, unde urmează să i se facă toate comunicările privind procesul;
b) excepţiile procesuale pe care pârâtul le invocă faţă de cererea reclamantului;
c) răspunsul la toate pretenţiile şi motivele de fapt şi de drept ale cererii;
d) dovezile cu care se apără împotriva fiecărui capăt din cerere, dispoziţiile art. 194 lit. e) fiind aplicabile în mod corespunzător;
e) semnătura.

Pentru termenele de judecata veti fi citat.

Fiind parte, aveti posibilitatea sa mergeti la Curte si sa studiati dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare in dosar avand ca obiect majorarea pensiei alimentare marian_nita72 marian_nita72 Am un copil din prima casatorie si sunt data in judecata pentru marirea pensiei alimentare , tin sa mentionez nu ma pricep si sunt total pe dinafara in tot ce ... (vezi toată discuția)
Citare, intampinare axlmor axlmor Buna ziua, am primit o citatie in care sunt chemat in calitate de intervenient intr-o cauza intre agentia mea de asigurare RCA si agentia altei persoane cu ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa fac o intampinare la un dosar de contraventie hoaraion hoaraion am luat o amenda ca am trversat pe la coltul strazi am facut contestatie am castigato au facut recurs si mia venit comunicare ca ei nu sant de acord decizia ... (vezi toată discuția)