avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COR

Daca am studii superioare, dar legea si COR in Romania prevad functia pt. studii medii, pot fi platit pt. studii superioare?
Cel mai recent răspuns: jenicaprod , utilizator 11:40, 27 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Salariul individual, potrivit art.162 alin.2 C.mun., se stabileste prin negocieri individuale intre angajator si salariat, indiferent de studiile necesare ocuparii unei functii.
Chiar daca este o institutie publica (primarie)?
art.162 alin.3 C.mun. : Sistemul de salarizare a personalului din autoritatile si institutiile publice finantate integral sau in majoritate de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele locale si bugetele fondurilor speciale se stabileste prin lege, cu consultarea organizatiilor sindicale reprezentative.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare la nivelul studiilor BucevschiVlad BucevschiVlad Sunt functionar public, am studii superioare dar sunt retribuit cu salar minim pe economie. Ce ar trebui sa fac sa pot fi retribuit la nivelul studiilor ? (vezi toată discuția)
Salariu minim iuliana622 iuliana622 Lucrez laborant tratarea apei in cadrul unei SC care se ocupa cu tratarea si distribuirea apei potabile/oras ( actionar majoritar al societatii este consiliul ... (vezi toată discuția)
Sistem salarizare sanda2s sanda2s Asa cum este precizat in lege, fiecare angajat este incadrat la un anumit cod COR din care rezulta o ierarhie functionala. Intrebarea este: in aceeasi ... (vezi toată discuția)