Buna ziua as vrea sa ma ajutati cat mai urgent cu o intrebare
Sunt angajat in cadru militar de 5 luni si am intocmit raportul de chirie cu toate cele necesare...ancheta,viza de flotant etc.
Dupa ce am inaintat raportul respectiv la 10 zile a venit respins pe motiv ca nu indeplineam anumite conditii..care ar fi:
casa parintilor mei unde locuiam avea 3 camere si noi fiind 3 puteam locuii in accea casa.
Dupa ce s a refacut ancheta sociala in care s-a constat din diferite acte ale casei ca exista 2 dormitoare si o bucatarie de vara si una inchisa iar unul din cele doua dormitoare nu are caldura proprie plus alte chestii care sunt enumerate in legea locuintei : inaltime camerelor,canalizare suprafata casei si tot asa.Ancheta sociala fiind constituita de data asta de mai multe persoane care au facut poze si masuratori in toate colturile si au constat ca nu se poate locui acolo.Locuinta fiind la aprox 16km de serviciul meu si multe alte detalii.
Raportul a fost respins din nou de data asta fara nicio justificare desi a fost aprobat de cei de la juridic pentru ca indeplinea toate conditiile a fost respins mai departe fara nicio explicatie.
Va rog sa imi spuneti daca este legal asa ceva si ce as putea sa fac.Mentionez ca indeplinesc toate conditiile pt a primii chirie.
Va multumesc
Bani chirie militar
mari32
Buna ziua. Sotul meu este militar si de la serviciu conforn HG1867 din 2005 i s-a spus ca nu poate beneficia de bani de chirie deoarece eu am in proprietate o ... (vezi toată discuția)