avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare punct de lucru cu 4 angajati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare punct de lucru cu 4 angajati

daca societatea a deschis punct de lucru in alta localitate decat cea in care are sediul social (dar la aceeasi administratie finaciara) si are doar 4 angajati ,trebuie
sa anunte la ANAF ,sau sunt suficiente actele de la ORC?
as dori sa stiu temeiul legal
Cel mai recent răspuns: ciobanc , utilizator 18:08, 18 Februarie 2015
Pai cum aceeiasi administratie dar alta localitate?
Nu e nevoie de declarat decat in momentul angajarii se mentioneaza unde isi desfasoara activitatea angajatul, se declara angajatii la punctul de lucru(alta administratie) cand se depaseste un numar de 10.
poate nu am explicat eu clar:sediul firmei este in comuna siria,judetul arad ,iar punctul de lucru este in orasul arad ;este scoala de soferi ;instructorii "lucreaza" pe drumul public;si comuna siria si orasul arad depind de administratia fimanciara a municipiului arad

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva? (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)
Instructor independent pfa stelutza_tl stelutza_tl Buna ziua, Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri....va rog. Sotul meu si-a luat atestatul pentru instructor auto atestat ( vrand sa ... (vezi toată discuția)