avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare sot din domiciliul conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare sot din domiciliul conjugal

Buna ziua! Sunt casatorit de 3 ani si, inca inainte de incheierea casatoriei, am domiciuliul si mutatia la domiciliul sotiei, apartamentul fiind proprietatea ei. De doua luni, in urma hotararii comune, am plecat sa muncesc in Anglia pentru a oferi familiei un trai mai bun. Imediat dupa ce am plecat, sotia m-a anuntat ca doreste sa divorteze. Intrucat nu ne intelegem amiabil asupra divortului, va deschide actiune pe cale judecatoreasca. Vreau sa vin in tara, sa imi angajez un avocat, sa ma apar. Sotia mi-a transmis clar ca imi refuza accesul in casa, fiind proprietate pe numele ei. Are acest drept? In situatia in care chiar se va intampla acest lucru, ce pot face? Mentionez ca nu sunt violent, nu beau, am o conduita morala excelenta, sunt o persoana stimata in oras.
Va multumesc anticipat!
Liviu
Cel mai recent răspuns: Elena Drăgoi , utilizator 11:39, 7 Aprilie 2024
Bună ziua am stat in concubinaj 16 ani si de 4 ani suntem căsătoriți legal soțul avea casă dar fără îmbunătățiri era nelocuibilă totul sa făcut împreună in 20 ani avem un copil de 12 ani iar acum imi spune să părăsesc locuința cum trebuie să procedez menționez că am locuit 10 ani in Italia am muncit împreună dar din 2012 am stat acasă cu copilul muncind in gospodărie cu animale, grădină și tot ce tine de o femeie casnică acum de 6 luni lucrez fiind copilul mai mare mă susține soacra mea cu ajutorul ptr copil ce trebuie să fac ce drepturi am vă mulțumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din căminul conjugal nicolaebegan76@gmail.com nicolaebegan76@gmail.com Sunt în prag de divorț și casa este pe numele soției achiziționată în timpul căsătorie poate să mă evacueze înainte de divorț? (vezi toată discuția)
Declarare in cartea funciara a locuintei familiei. in 2013 am ... Alexutu123 Alexutu123 Declarare in cartea funciara a locuintei familiei. In 2013 am divortat la notar, fara a face partajul. Apartamentul achizitionat in timpul casatoriei era pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare locuinta de familie bun propriu Larisaofelia20 Larisaofelia20 Sotii stabilesc locuinta de familie intr-un imobil proprietatea sotului. Sotia intenteaza o actiune de divort impotriva lui, deoarece acesta avea relatii de ... (vezi toată discuția)