avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

azi am primit niste hartii de la un executor judecatoresc,as vrea sa stiu daca firma poate sa refuze hartiile de la executor, adica sa nu fie de acord cu oprirea unei parti din salariu.va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:11, 19 Februarie 2015
Angajatorul are obligatia sa respecte hotararea instantei si actele emise de executorul judecatoresc
Nu are de ales. Daca nu ii va retine din salariu, se va cere validarea popririi si pe langa faptul ca de platit va plati oricum, poate primi si amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita 2740826332154 2740826332154 daca un angajat a facut un imprumut bancar(pentru el personal)inainte de a se fi angajat la actualul loc de munca,imprumut pe care nu l-a platit si acum firma ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajat lilyanne lilyanne Am primit la firma o instiintare pentru un angajat cu o hotarare judecatoareasca emisa pe numele unui angajat de la un IFN pentru suma de 2200 lei. Imi ... (vezi toată discuția)