avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Facultate de Criminologie Anglia, recunoastere studii ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Facultate de Criminologie Anglia, recunoastere studii in Romania

Buna ziua tuturor, numele meu este Liviu si sunt student in anul 2 in Anglia , Coventry mai exact la facultatea de criminologie din cadrul favultatii de psihologie si stiinta comportamentala si apropriindu-ma de sfarsitul facultatii ma intrebam daca diploma mea va fi relevanta in Romania, pentru a obtine un post in cadrul Politiei Romane , am cautat pe toate forumurile posibile un raspuns dar fara rezultat, daca aveti vreo informatie pe aveasta tema va rog sa ma ajutati cu un raspuns, multumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:23, 21 Februarie 2015
Trebuie sa va adresati Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educatiei Nationale.

[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat alidiana alidiana Salut tuturor! Urmez cursurile serale in cadrul unui liceu privat, de contabilitate, din Roma, iar anul acesta dau (in sfàrsit), ultimul examen, ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Am absolvit in aceasta vara facultatea de Administratie Publica. Titlul de pe adeverinta de licenta este \"Licentiat in Stiinte Administrative\". ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj pentru absolvent roman care a terminat facultatea in anglia iulicabz iulicabz Va rog sa-mi comunicati dac baiatul meu care a terminat facultatea in Anglia, beneficiaza de indemnizatie de somaj in Romania si daca da atunci la depunerea ... (vezi toată discuția)