avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt, prelevare amprente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt, prelevare amprente

Buna ziua as avea si eu o intrebare
Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei iar ieri din intamplare chiar eu am gasit acel telefon aruncat intr-o alta cutie langa alte produse . M-am dus repede si am anutntat seful si i am aratat . el a luat cutia pt a o duce la politie sa ii ia amprentele si s-a gasit o amprenta pe telefon. Acuma ma gandesc ca e amprenta mea deoareca atunci gand l am gasit am atins telefonul din greseala ...Daca o sa se creada ca eu am luat acel telefon ..va rog sa mi spuneti ceva ca sunt putin panicat
Cel mai recent răspuns: andreit2 , utilizator 19:29, 24 Februarie 2015
Pana la urma, telefonul a fost furat sau aruncat intr-o cutie? Nu s-a facut inventar? Sau s-a speriat hotul de urmari si l-a aruncat inapoi in magazinul de unde l-a furat? Nu exista camere de supraveghere la magazin? Pe de alta parte, asa cum exista posibilitatea ca dvs. sa fi lasat amprente pe respectivul telefon, acelasi lucru e valabil si pt. asa zisul hot, care s-a razgandit intre timp...
telefonul a fost furat dintr-un depozit unde nu sunt camere de supraveghere si a fost furat cu ambalajul lui original ..iar eu l-am gasit aruncat intr-o alta cutie mai mare unde mai erau si alte produse ...si atunci l-am atins ..acuma nu stiu ce o sa se intample daca e doar amprenta mea acolo...o sa urmeze si un test poligraf? nu stiu care sunt etapele acestei anchete
Ultima modificare: Vineri, 20 Februarie 2015
Vlad_88, utilizator
Va trebui sa asteptati ancheta politiei.
Spuneti ca s-a furat telefonul din depozit, deci ambalat in ambalajul original. Este important daca l-ati gasit ambalat sau doar telefonul aruncat in acea lada, fara ambalaj.
Exista posibilitatea ca politia sa identifice mai multe randuri de amprente digitale.
e anuntat deja si au gasit doar o amprenta pe telefon iar luni trebuie sa ma duc sa imi ia amprentele. In cazul in care sunt ale mele amprentele.. eu devin principalul suspect?..ma gandesc pote mai pot face si alte teste chiar vreau sa demonstrez ca nu sunt vinovat..nu am mai trecut prin asa ceva niciodata si mi-e frica sa nu creada ca eu sunt vinovatul...deja ma gandesc ca ajung la puscarie sunt foarte panicat cu toate ca nu am facut nimic. Se poate ajunge la puscarie pentru asta?
Luni am fost la politie si mi s-au luat amprentele dar cand am intart in camera pentru declaratie au zis sa ma intorc la sefa mea si sa-mi cer scuze sa recunosc ce am facut dar nici macar nu mi-au luat declaratie si nici nu au verificat amprentele..De ce ma acuza pe mine ? le-am explicat cum a ajuns amprenta mea pe telefon dar au zis ca nu e firesc sa il ating si ce cautam fix eu acolo. Ei zic ca eu l-am luat..nu mai inteleg nimic .. credeti ca trebuie sa iau un avocat?

Alte discuții în legătură

Acuzat pentru furt teoeoo teoeoo salut sunt acuzat de furt fara probe poate sa imi faca politia ceva ca eu mai am un dosar penal pentru furt calificat si acuma ma acuza pe mine dar nu au ... (vezi toată discuția)
Acuzat de insusirea bunului gasit b67dec b67dec buna ziua , sunt sofer de taxi la o firma din capitala si in urma cu cateva luni am luat o clienta la comanda si dupa ce m-ia achitat cursa doamna respectiva ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere ! Martor Martor Buna ziua , intampin o problema in care am nevoie de niste sfaturi . Incep direct cu povestea ca mai apoi sa va spun cele intamplate : Intr-o zi am plecat sa ... (vezi toată discuția)