avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare de divort

Buna ziua!!in urma divortului care s-a incheiat in 2012 avocatul mi-a dat o hotarare de divort in care nu este vizibil scrisul :definitiva si irevocabila!!cum as putea sa fac rost de o alta hotarare??specific ca nu mai locuiesc in Romania!Va multumesc aniticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:03, 24 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
am vorbit cu avocatul si mi-a cerut 35 euro!!!!pot trimite pe cineva sa plateasca si sa depuna cererea si sa o scoata in locul meu??va multumesc
doar cu imputernicire avocatiala sau cu imputernicire notariala de la dvs pot fi solicitate acte din dosar.
Care imputernicire va costa mai mult decat 35 de euro.
V-a respins undeva acea copie pe motiv ca nu e vizibil scrisul ?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Acte - cum fac rost de ele Geo Geo Geo Geo Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am gasit "sertarul" potrivit pentru aceasta intrebare. Deci situatia este urmatoarea: ma aflu intr-o tara araba unde ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort cu apostila de la haga blonda de la drept blonda de la drept buna ziua, Mama mi-a cerut sa ii trimit (in spania) hotararea ei de divort ,cu apostila de la Haga, as dori sa stiu cat ma costa si daca pot eu in calitate de ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort mihaelach mihaelach Pot sa-mi schimb cartea de identitate daca hotararea de divort nu este stampilata cu mentiunea definitiva si irevocabila daca in aceea hotarare se specifica ca ... (vezi toată discuția)