avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Facturare energie electrica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Facturare energie electrica

Am un PFA in casa tatalui meu, consumul energiei electrice este inclus in consumul casei(contoar comun). Trebuie sa separ cunsumul firmei(coafor) de cel al casei?Am decomodat pentru incaperea respectiva si nici proprietarul nu-mi cere asa ceva.Multuesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 14:43, 22 Februarie 2015
Pentru a putea deduce cheltuielile cu energia , in cazul in care contractul de comodat sau de inchiriere nu specifiica exact procentul din suprafata locuintei utilizat de catre PFA. ar fi indicat pt cazul dvs sa incheiati un contract cu furnizorul de energie pe PFA si veti avea si contoar separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contract de comodat alina851 alina851 Buna ziua, Am si eu o nelamurire: daca in contractul de comodat incheiat ca PFA, se specifica faptul ca trebuie sa suport \"cheltuielile de reparatie si ... (vezi toată discuția)
Conventie la contract de comodat blu_angel blu_angel buna ziua! Societatea isi desfasoara activitatea intr-un spatiu apartinand parintilor administratorului. Pentru acest lucru s-a incheiat in 2007 contract de ... (vezi toată discuția)
Pfa-cheltuieli cu curentul, telefonul, salubritatea MARIA_O MARIA_O In cazul PFA-urilor deschise pentru masura 141 cu sediu la domiciliu se poate considera o parte a cheltuielilor cu curentul,salubrizarea, telefonul, etc (care ... (vezi toată discuția)