doinasv 
	    	Utilizator

doinasv 
	    	Utilizator	    

Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Asadar, in Certificatul de Casatorie are numele de familie al sotului, dar are Pasaport Romanesc.
Certificatul de nastere al copilului va fi pe numele tatalui sau, deci diferit de al mamei (fiicei mele).
~ final discuție ~
 Dia85d	                   

Buna seara..As dori sa stiu ce trebuie sa fac in Romania si de ce am nevoie pentru transcrierea certificatului de casatorie si de nastere? Este neaparat sa pun ... (vezi toată discuția)
	                    Dia85d	                   

Buna seara..As dori sa stiu ce trebuie sa fac in Romania si de ce am nevoie pentru transcrierea certificatului de casatorie si de nastere? Este neaparat sa pun ... (vezi toată discuția)

teodordunca	                   

Buna ziua ,
Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)
	                    teodordunca	                   

Buna ziua ,
Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)

Cocoandrus	                   

Buna!sunt căsătorita in Londra si am un bebe de 3 luni!in Decembrie vrem sa mergem in România doar ca am o nedumerire!pe certificatul de naștere ... (vezi toată discuția)
	                    Cocoandrus	                   

Buna!sunt căsătorita in Londra si am un bebe de 3 luni!in Decembrie vrem sa mergem in România doar ca am o nedumerire!pe certificatul de naștere ... (vezi toată discuția)