avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu Administratia din bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu Administratia din bloc

Buna ziua,

Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti,am o problema legata de apa care se infiltreaza la fiecare ploaie si zapada,am vorbit cu doamna administratora si nu vrea sa repare terasa ,asta anul trecut prin vara.A zis o sa sunela firma care a reperat terasa in urma cu doi ani,am vorbit de cateva ori si degeaba vorbesc.Cum o pot convinge sa repare terasa?daca imi va ploua mie in apartament se vor strica si apartamentul de sub mine si tot asa.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: moschino1 , utilizator 23:28, 23 Februarie 2015
Aveti dreptate,in scris este cel mai bine,sper sa rezolve cat mai repede posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Rezolvare conflict administrator de scara (bloc), vecin babu_ babu_ Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje cu 3 scari, fiecare scara avand administrator si presedinte separat (legal constituite). Apartamentul meu e la etajul 4. Am ... (vezi toată discuția)
Probleme la terasa cum se rezolva cu asociatia? miki3 miki3 Detin un apartament la ultimul etaj. In ultimul timp au fost probleme pe o portiune din terasa, mai precis la mine in baie deasupra wc si in bucatarie sunt ... (vezi toată discuția)