avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit locuinta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit locuinta

locuiesc intr-un bloc construit in 1949. am vazut (cod fiscal)ca pt vechime locuinta >50 ani se aplica reducere impozit de 20%, pt vechime>30 ani 10 %, iar daca se plateste pana pe 31 martie se reduce impozitul cu 10%. pana acum pe chitanta n-am vazut decat reducerea de plata de 10% pt ca am platit pana in 31 martie. o alta problema cu care ma confrunt este aceea ca pana sa fac cadastrul apartam. plateam la suprafata utila, iar dupa prezentarea actelor cadastrale, am platit pt suprafata totala.(la supraf utila s-a adunat supraf a 2 logii, care nu au peretii daramati pt marirea suprafetei utile, apartamentul fiind conform proiectului initial) cum este corect? lg locuintei exemplifica suprafata utila, dar pana la urma cum se percepe impozitul, exemplul primariei pitesti pt impozit fiind suprafata utila. va rog lamuriti-ma

Alte discuții în legătură

Care este temeiul legal de a incasa costul caldurii pentru logiile ... Asociatia de Proprietari N. Balcescu Asociatia de Proprietari N. Balcescu Care este temeiul legal de a incasa costul caldurii pentru logiile inchise la exterior cu geamuri termopan si parapetul izolat cu polistiren in urma ... (vezi toată discuția)
In contractul încheiat cu firma de administrare scrie așa: ... mihaelanadia89 mihaelanadia89 In contractul încheiat cu firma de administrare scrie așa: Pentru realizarea obiectului prezentului contract, administratorul va percepe un tarif de ... (vezi toată discuția)
Suprafete utile diferite pentru apartamente de acelasi fel andrei_70 andrei_70 Intr-un bloc de 16 locuinte este posibil ca pe un tronson pe care se gasesc apartamente cu 2 camere sa aiba suprafata utila diferita desi apartamentele sunt ... (vezi toată discuția)