avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Norme metodologice la Legea nr. 230 din 2007
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Norme metodologice la Legea nr. 230 din 2007

Au fost sau nu publicate in Monitorul Oficial al Romaniei Normele Metodologice ale Legii nr.230 din 2007? Peste tot se afirma ca au fost aprobate prin 19 decembrie 2007, dar nu se specifica numarul hotararii de guvern, cu atat mai putin a monitorului oficial....
Da, s-au aprobat in sedinta de Guvern din 19.12.2007. Chiar acest site a publicat stirea pe data de 21.12.2007. Urmeaza publicarea in Mon. Oficial. Sunt convins ca Avocatnet ne va pune la dispozitie evenimentul!
Sunt si eu interesat de Norme si, pâna astazi, nu au aparut. Am urmarit toate aparitiile MO. Oricum, precedentele Norme au fost publicate in MO la circa o luna dupa HG asa ca nu e de mirare ca intârzie si acum.
Pe 18 ianuarie in Monitorul Oficial, Partea I nr. 43 din 18/01/2008, a fost publicata HG 1588 = Hotărâre pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari
Le poti citi la [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2008
Mihai17, utilizator
d.r.p.b ca si persoana juridica are spatii in propietate la parterul blocurilor de locuinte ,asociati de proprietari solicita plata cheltuielilor de intrtinere doar pe baza unei adrese scrise ,consider ca este necesar sa intocmeasca factura si sa anexese copii ale facturilor de utilitati tinind cont ca se deconteaza intre doua persoane juridice, sunt asociatii care sunt de acord sialtele care nuvor fara temei ,ce trebuie sa le arguentez?r
HG 1588 la art.46(3) - Cota parte indiviza se calculeaza ca raport intre supraf. utila a apartamentului si suma tuturor spatiilor utile; Intrebare: Suprafata utila este suprafata totala a apartamentului, inclusiv suprafata balconului?

Alte discuții în legătură

Suprafata utila cornel1592 cornel1592 Doresc să aflu dacă în suprafaţa utilă a unui apartament sunt incluse balcoanele, terasele,boxele şi dacă aceasta poate fi egală cu ... (vezi toată discuția)
Prima casa - calcul supafata utila NLaurentiu NLaurentiu Buna Am si eu o intrebare, vreau sa imi cumpar un apartament prin prima casa si mi sa spus ca se calculeaza suprafata utila. Intrebarea mea este: Cum se ... (vezi toată discuția)
Suprafata construita bloc 1977 characlan11 characlan11 Buna seara.Suprafata construita a unui apartament este diferita de ce este pe CF.Un inginer de cadastru mi-a spus ca se poate sa fie CF gresita si ca este ... (vezi toată discuția)