avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cic

Buna ziua ,sunt in concediu crestere copil cu handicap de la 3 la 7 ani si am indemnizatie 450ron .Daca in aceasta perioada as naste al doilea copil de ce indemnizatie as beneficia ? Si mai am o nelamurire ...fiind in cic de la 3 la 7 ani daca revin la serviciu oricand mai devreme de cand implineste copilul 7 ani beneficiez de stimulentul de insertie? Multumesc,
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
Tusk, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:33, 28 Februarie 2015
1. Stimulentul de insertie nu se acorda in cazul reluarii activitatii din concediu ingrijire copil intre 3 si 7 ani.

2. - Perioada cat beneficiati de indemnizatia pentru cresterea copilului cu dizabilitati pana la varsta de 7 ani este perioada asimilata celei de obtinere de venituri profesionale impozabile si se are in vedere la calcularea indemnizatiei pentru CCC daca veti naste un alt copil.
- Indemnizatia pentru CCC nu poate fi mai mica de 600 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie cic miriam101 miriam101 Buna ziua! Am o neclaritate privind art. 2, al.1 din OUG 111/2011. Doresc sa beneficiez de stimulentul de insertie prevazut la art.7. Cum sa procedez? Optez ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie meliandreea meliandreea Buna ziua. Am nascut in 20.04.2015 si beneficiez de indemnizație de cresterea copilului pana la 2 ani. Am intrat in cic din somaj. Pot si eu beneficia de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie trinc_carmen trinc_carmen Daca raman in CCC pana la un an ,iar daca dupa 3 luni ma reangajez primesc stimulentul de inserie pana are copilul 2 ani ?Multumesc. (vezi toată discuția)