avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... blocare conturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

blocare conturi

Buna ziua,

Sunt client banca Transilvania unde am card de salar cu descoprire sub suma incasata lunar din salar si un card MASTER CARD FORTE . Din data de 12 martie 2014 banca executa o poprire reprezentandexecutare judecatoreasca in cota de 1/3 din venitul lunar. Luna aceasta desi toate obligatiile mele fata de banca au fost onorate
- executarea judecatoreasca= comisionul aferent bancii ;
- dobanda aferenta cardului de salar;
- mutat 10 % din valoarea cardului master ( 700 lei)+ dobanzile aferente si comisioane;

banca a facut poprire pe intregul venit, refuzand eliberarea sumelor existente in sold cu motivatia unei hotarari ( directoarea sucursalei nu a stiut sa spuna daca este interna sau nationala) car prevede acordul meu de plata la inca 1/3 din venitul salarial sau asimilat salariului, bancii . In aceste conditii in care consider ca se fac presiuni (constrangere/ santaj) asupra mea de a semna acest acord cea ce ar duce ilegal la o retinere de 2/3 din salar. Am propus bancii sa transforme descoperirea si creditul mastercard intr-un credit refinantat de nevoi personale cu rambursare pe cinci ani ...replica a fost ca nu prezint garantii si nici macar nu au incercat sa depuna intrebare la forurile de decizie. Raspunsul a fost DEPUNETI O PLANGERE PRIN CARE REFUZATI SA SEMNATI ACORDUL DE PLATA, ADRESATA BANCII SI ASTEPTATI RASPUNS.

In acest caz ce trebuie sa fac.Banii mei sunt inca blocati de 13 zile.

Va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac si cum sa redactez refuzul semnarii acordului de plata,

aldancila

Alte discuții în legătură

Poprire elenabarbu55 elenabarbu55 Buna ziua, Se poate face proprire pe pensia privata?am un credit pe care nu pot sa il achit si am primit in urma cu 1 saptamana o somatie de plata suma pe ... (vezi toată discuția)
Expirare card credit alandala1 alandala1 Buna ziua, Cat este de legala urmatoarea situatie: Am obtinut un card de credit cu o valabilitate de 2 ani an cu plata lunara a ratelor care s-a facut. ... (vezi toată discuția)
Amenintare adrianastanica adrianastanica Buna ziua, zilele trecute mi-a fost dat sa trec printr-o situatie foarte neplacuta la locul de munca. Am fost amenintata. Eu sunt angajata unei banci, postul ... (vezi toată discuția)