avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Constatarea intervenirii reabilitarii de drept prin ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Constatarea intervenirii reabilitarii de drept prin hotarare- ce urmeaza?

imi cer scuze daca nu postez intrebarea in forumul corespunzator si rog un moderator sa i-mi mute intrebarea in forumul potrivit
cat despre problema mea este una simpla :) am apelat la ajutorul unui avocat pentru a ma ajuta pentru o reabilitare pentru ca prostiile pe care le am facut cand eram mai mic apareau inca in cazier am platit cheltuielile judecatoresti si toate cele insa am pierdut legatura cu dna avocat , acum pe site judecatoriei sectorului trei apare ca sa admis cererea de reabilitare eu nu am fost prezent in ziua respectiva cand sa luat aceasta decizie si as vrea sa stiu daca pot sa ma duc pur si simplu si sa imi scot cazierul in care nu ar trebui sa mai apara nimic sau trebuie sa ma duc mai intai la judecatorie sa iau aceasta decizie in scris si apoi sa merg cu ea la politie
Cel mai recent răspuns: contan86 , utilizator 19:05, 24 Februarie 2015
ati achitat onorariul avocatului?
da am platit si avocatul si cheltuielile judecatoresti insa am pierdut legatura cu doamna avocat desi nu am nici o indoiala ca nu si ar fi facut treaba insa vreau sa stiu daca am nevoie de vreo hartie la manca cu care sa fac dovada reabilitari
iata si ce apare pe site judecatoriei sectorului 3

Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de reabilitare, formulată de petentul C.... E.... A...., ca intemeiata. In temeiul art 165 rap. la art 168 Cod Penal rap la art. 527 CPP, constata intervenita reabilitarea de drept a petentului condamnat la 1 an inchisoare cu cuspendarea conditionata a executarii pedepsei pentru infractiunea de conducere pe drumurile publice avand o imbibatie alcoolica de peste 80 la mie alcool pur in sange. prev. de art. 87 al. 1 din OUG 195/2002 privind regimul circulatiei pe drumurile publice prin Sentinta Penala 371/25.05.2011 a Judecatoriei Sector 3 Bucuresti pronuntata in Dosar 15432/301/2011 . Cheltuielile judiciare raman in sarcina Statului. Cu drept de Contestatie la Tribunalul Bucuresti in termen de 10 zile de la comunicare. Pronuntata in Sedinta Publica. Astazi 19.02.2015.
Document: Hotarâre 159/2015 19.02.2015
In mod normal instanta comunica serviciului cazier hotararea, dupa ramanerea definitiva, astfel incat cazierul va aparea curat.
Nu strica sa solicitati, dupa ramanerea definitiva a hotararii de reabilitare, eliberarea unei copii legalizata de pe hotararea initiala prin care ati fost condamnat, cu mentiunea ca ati fost reabilitat.
va multumesc mult am sa ma duc maine la politie sa solicit cazierul care sper sa fie curat :)
va multumesc foarte mult si va urez o zi placuta
inca nu e definitiva hotararea, mergeti luna viitoare.

Alte discuții în legătură

Cand ramane definitiva aceasta hotarare ? fady2all fady2all Ora estimata: 08:30 Complet: Complet PENALamanari pronuntare jud.IVANCIUC S.V. Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 533 din Codul de ... (vezi toată discuția)
Amenda penala - reabilitare Voiculescu Marius Voiculescu Marius un prietne a fost prin in 2009 vara permis si in 2010 a primit amenda penala ca si pedeapsa ii mai apare in cazier acuma ??? (vezi toată discuția)
Cerere de reabilitare judecatoreasca admisa - termen obtinere cazier MBH MBH Buna seara. In cat timp de la darea sentintei favorabile in cazul reabilitarii se poate elibera un cazier curat. Va multumesc. (vezi toată discuția)