avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna seara! Am o problema. Am fost pensionat pe caz de boala cu gradul III de invaliditate si drept de munca. Dupa 6 luni am fost chemat la Bucuresti la institut si in urma evaluarii nu am primit punctajul necesar si am pierdut pensia...am facut contestatie si in urma ei sunt chemat maine...am luat legatura cu persoane care au fost chemate si mi s-a spus ca voi fi pus in fata rezultatului anterior si voi primi acelasi raspuns..nu stiu ce sa fac daca primesc acelasi rezultat, nu sunt apt de munca...unde as putea sa ma adresez?
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
BrinzoiuGheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariazet45 , utilizator 21:13, 23 Februarie 2015
Stiu un caz .i s a taiat pensia la Bucuresti ,a facut din nou dosar de pensie cu internari si tot ce trebuie si a iesit din nou .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei luate de inemrcm adicoman adicoman BUNA SEARA . MAMA MEA E PENSIONATA PE CAZ DE BOALA DE 13 ANI CU DIAGNOSTICUL SINDROM DEPRESIV PE FOND DISTONIC SI IN URMA EVALUARII DE INSTITUTUL INEMRCM I ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie? Cami cami Cami cami In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,revin cu o problemă ,sunt pensionată pe caz de boala ... florinaandrei592@gmail.com florinaandrei592@gmail.com Buna ziua,revin cu o problemă ,sunt pensionată pe caz de boala fiind încadrată cu gradul 3 de invaliditate din mai 2022.Cand am fost la revizuire am fost ... (vezi toată discuția)