avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie?

In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca Bucuresti?
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cami cami , utilizator 15:02, 26 Septembrie 2018
Depinde de volumul de activitate al autorității care soluționează contestația.
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Adica cum...depinde de volumul de activitate?Explicati.mi mai clar.va rog
Chiar dacă în lege ar fi prevăzut un anumit termen, niciodată nu a fost respectat, mai ales în domeniul pensiilor.

Dacă doriți ceva mai clar, poate oferiți mai multe detalii despre problema dvs.
In urma verificarii Comisiei de Expertiza Medicala a Capacitatii de Munca Bucuresti,am primit acasa...plicul cu raspuns.Mi sa taiat pensia.de boala,eu fiind cu probleme depresive repetate din anul 2003.(dar pensionata de boala din 2008.In urma deciziei am facut contestatie
Potrivit legislatie, contestația se soluționează în termen de 45 de zile de la înregistrare, iar decizia emisă în soluționarea contestației se comunică în termen de 5 zile de la data soluționării.

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei luate de inemrcm adicoman adicoman BUNA SEARA . MAMA MEA E PENSIONATA PE CAZ DE BOALA DE 13 ANI CU DIAGNOSTICUL SINDROM DEPRESIV PE FOND DISTONIC SI IN URMA EVALUARII DE INSTITUTUL INEMRCM I ... (vezi toată discuția)
De ce se face a doua reexaminare tot la institutul de expertiza medicala bucuresti? Cami cami Cami cami Mi sa taiat pensia de boala.,eu fiind cu Sindrom depresiv recurent sever.Am facut contestatie,si am primit plic acasa sa ma prezint din nou la Bucuresti...in ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac ca sa iau pensia inapoi? Velicu Gabriel Velicu Gabriel buna ziua am fost pensionata pe boala si dupa doi ani am fost chemata la bucuresti si mi sa taiat pensia dar mia dat cod de boala g40 f61 m54 si mia spus ca nu ... (vezi toată discuția)