avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfasurator mesaje telefon de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfasurator mesaje telefon de serviciu

Am un abonament dar care nu este facut pe numele meu ci al patronului la firma la care lucrez.poate scoate desfasurator pt mesaje?as avea cum sa aflu?X-(X-(
da, poate. nu aveți cum afla.
Cum poate? Legal, da, dar tehnic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto instrainat saphio saphio Buna seara. va prezint urmatoarea situatie. In urma cu 3 ani de zile am cumparat o masina de la o firma, prin administratorul acesteia, patron daca doriti, o ... (vezi toată discuția)
Drept semnatura intr-un post pandacrist pandacrist Buna ziu, as dori daca poate ca cineva sa ma lamureasca, sa ma linisteasca cu privire la urmatoarea problema/aspect : Pana in martie 2009 am fost seful ... (vezi toată discuția)
Datorie catre firma de telefonie mobila lenaa lenaa Buna! Ma numesc Lenus! Am si eu o problema, daca ma poate ajuta cineva! In urma cu 2 ani si 4 luni, mama mi-a facut un abonament la un telefon mobil ! Timp de ... (vezi toată discuția)