avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Daca am o vechime in munca de 32 ani,din care 10 ani in gr.Ide munca specificat si in cartea de munca,pentru a iesi la pensie pentru limita de varsta se ia in calcul grupa pentru a indeplini conditiile de limita de varsta de 35 ani?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:46, 29 Iunie 2015
Da.
Pentru a-mi stabili punctajul la pensie in cazul in care am avut mai multe sporuri(spor de noapte,de munci grele ,de pericol s.a) iar in cartea de munca este trecut numai sporul de vechime ce trebue sa fac in aceasta situatie? Va multumesc!
Solicitati adeverinta de la angajator cu aceste sporuri pentru care s-a platit contributia la pensie.
Ce documente sant necesare pentru intocmirea unui dosar de pensionare pentru limita de varsta?Va multumesc!
Intrati pe:

[ link extern ]

si gasiti lista actelor necesare.

Alte discuții în legătură

Perioada in care beneficiez de pensie de invaliditate constituie stagiu? Ditzu Ditzu Buna ziua ! As dori sa stiu daca pensia de invaliditate se ia in calcul ca vechime ? Dar ca si perioada de cotizare ? Ma interesez pentru ca nu stiu cum o ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate constituie stagiu? aciuflorica aciuflorica sunt in pensie de invaliditate gradul 3 si as dori sa imi raspundeti daca aceasta se considera vechime in munca indiferent de gradul in care sunt ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Dumitriu Laura Dumitriu Laura Ma numesc Dumitriu Laura, am 51,6 ani si sufar de scleroza multipla de la varsta de 25 ani. Sunt angajata (lucrez de la 19 ani), in ultima perioada am fost ... (vezi toată discuția)