avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto, despagubiri rude
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto, despagubiri rude

Buna ziua. Sora mea a murit intr-un accident auto in anul 2009, era in dreapta soferitei care a facut accidentul, a intrat intr-un stalp. Cumnatul meu a dat firma de asigurari in judecata si a primit despagubiri doar el si nepoata mea. As dori sa stiu daca fratii decedatei au si ei dreptul la despagubiri? Mentionez ca sora a stat in coma la Floreasca doua luni si am ajutat si noi fratii cu bani, transport ( Ploiesti - Bucuresti), am stat de veghe.
Cumnatul si avocatul nu a vrut sa treaca si fratii la despagubiri. Va multumesc anticipat si va rog sa-mi spune-ti daca se mai poate da in judecata firma de asigurari, sau pe cumnat.
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 12:48, 3 Martie 2015
Pe cumnatul Dvs nu aveti de ce sa il dați in judecata. Trebuia si Dvs sa va constituții parte civilă in dosarul care s-a judecat.
Noi fratii am aflat mai tarziu n-am stiut ca se poate cere despagubiri de la firma de asigurari, in 2014 noiembrie s-a finalizat despagubirea.
Putem deschide alt dosar sau nu se mai poate face nimic? Va multumesc.
Nu puteti face nimic !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale, deces din accident szilard.k szilard.k Buna ziua, Cumnatul meu a decedat in feb 2010 intr-un accident de masina. Se deplasa in mod regulamentar, pe partea deapta, cand intr-o curba la stanga, ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in cazul acesta - probleme virament bani despagubire ZeTcs21 ZeTcs21 Buna seara, Imi cer scuze daca nu voi fi prea explicit, insa ma aflu intr-o situatie nu prea favorabila cu acest caz. In urma cu 4 luni, prietenul meu a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu deces gabriela87_tm gabriela87_tm Ce trebuia sa facem in cazul unui accident rutier in care soferul masinei si pasagerul din dreapta a murit. Masina a derapat si a ajuns intr-un pom. Am ... (vezi toată discuția)