avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara calculata de seful de post
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara calculata de seful de post

Sora mea are o fetita de 11 ani ptr care primeste pensie alimentara de la tatal fetitei!Acesta are restante o gramada ptr ca platea prin mandat postal,cu luni intarziere,niciodata nu platea pe luna care trebuia ci pe luni din urma,sora mea a cerut marire,a primit decize ptr marire,a mers la politie ptr acele calcule ce se fac seful de post de acolo l-a chemat decat pe el prima data si apoi pe ea,calculasera ei(seful de post si tatal fetitei) ce avusesera cum avusesera ei chef,a mers si sora mea apoi si i-a facut calculele acelea si ei,ea cu tichetele primite de la posta a demonstrat ca nu este deloc ce scrisese seful de post X-( dar acesta o tinea una si buna ca i s-au dat banii,si a inchis dosarul desi toata chestiunea nu era incheiata!Sora mea vrea sa mearga mai departe ca sa i se faca acele calcule si sa se demonstreze ca ei in afara de acele cupoane ce le avea ea,unele cu suna mai mare altele cu mai putin,unele din luni cu multttttttttt inainte de data platiiii,unde poate merge sa depuna plangere,ce masuri poate lua?
Cel mai recent răspuns: Emilia-Stoica , utilizator 16:20, 3 Martie 2015
Poate ataca decizia la procurorul ierarhic superior in 20de zile de la comunicarea acesteia
Si daca vrea sa il dea in judecata sa imparta toate cheltuielile de crestere cu el,poate face asta?Ptr ca pana acum el se plangea ca e mult 125 ron pe luna,in 11 ani nu a stiut odata ca fetita lui platea abonamente sa mearga la scoala,ii trebuiau rechizite,haine,mancare ,in fine cred ca toata lumea stie ce presupune cresterea unui copil(mai putin fostul meu cumnat),sr fi frumos sa simta si el aceste greutati avand in vedere ca pe sora mea ptr 125 o umileste in ultimul hal....:sorry:
Ziceți ca a mers la politie pt acele calcule care se fac..ce calcule se fac la politie? Sa meargă la executor pt a pune hotărârea în executare.
asta a facut ieri,multumesc ptr sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizitare minor 2012_taby 2012_taby Salut , Ma numesc C>D.O si sunt tatal unei fetite minunate,A.M. ,ce anul acesta implineste 6 ani-in luna martie .In urma divortului (cerut de fosta ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei,minorul nefiind pe numele ei... elena76 elena76 Buna seara, Vin cu o rugaminte la d-voastra. Este vorba de sora mea, care are o fetita de 11 ani. Tatal nu a vrut,la nastere, sa recunosca copilul, cind ... (vezi toată discuția)
Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)