avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Inmatriculare fara certificat fiscal
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Inmatriculare fara certificat fiscal

Buna ziua,

as dori sa inmatriculez o motocicleta veche la care nu am certificat fiscal.
Actele existente:

1-> talon vechi de la primul proprietar (din 1960 :) )
2-> contract VC proprietar1-> proprietar2 din 1998
3-> contract VC proprietar2-> proprietar3 din 2013
4-> proces verbal de scoatere din evidenta a autovehiculului pe numele primului proprietar in 1998

Eu as fi al 4-lea proprietar, dar inca nu am cumparat-o.
Primul proprietar nu-i de gasit...

Cum s-ar putea face inmatricularea? Exista o posibilitate pe cale judecatoreasca sa obtin o derogare/sau sa platesc eu impozitul din 1998 in 2014?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: jia2009 , utilizator 07:19, 28 Februarie 2015
Legal fiecare proprietar detine obligatia sa achite c/v impozit bunuri in evidenta fiscala
Daca dvs intelegeti sa achitati impozitul ,puteti sa il achitati in numele proprietarilor care au detinut succesiv bunul mobil
Dvs aveti nevoie de certificat fiscal de la vanzatorul proprietar 3 cu care incheiati contractul de vanzare cumparare
corect, am nevoie de certif fiscal de la proprietar3. dar el are nevoie de la proprietar2 si nu-l gaseste nici pe asta..aici e blocajul. pot sa ma duc la primaria mea si sa zic "va achit eu c/v impozitului pe x ani, inainte de afi eu proprietar?" si sa elimine nevoia de certif fiscal de la proprietar3..?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat in 2012 un Opel Vectra de la cineva din Braila, contract v-c in regula. Omul m-a pacalit, recuperase taxa auto, eu nu eram informat despre acest ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auto VasileDaniel VasileDaniel buna seara, am cumparat la data de 06.12.2010, o masina de la un domn, care la randul lui a cumparat-o de la proprietar in data de 30.11.2010. Acest domn ... (vezi toată discuția)
Auto vandut si neradiat, pierdut contract vanzare cumparare justinBib justinBib Buna, Problema mea este urmatoarea: in 2005 am vandut un auto indeplinind toate procedurile legale, contract VC, completare talon cu numele viitorului ... (vezi toată discuția)