avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune fizica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune fizica

Salut,
Am un prieten care a fost agresat fizic cat si verbal . Doreste sa fie informat care este pedeapsa maxima conform prevederilor legale pentru ce i sa intamplat. Vrea sa depuna plangere la politie.
Cel mai recent răspuns: tigaricj , utilizator 01:38, 27 Februarie 2015
NU stiu ce a fost acolo, ma rog poate sa depuna si pentru loviri si alte violente, numai ca trebuie sa probeze ca s-a intamplat, oricum nu el trebuie sa faca incadrarea faptei ci organul de politie, el trebuie doar sa depuna plangerea, ce sa zic, sa o depuna cat mai repede.
Pentru lovire si violente pedeapsa este intre 3 luni si 2 ani sau amenda.
Poate proba pentru ca locul era supravegheat cu camere video + are martori
Este bine atunci, sa se grabeasca, caci timpul curge in defavoarea lui.
Iti recoaand sa nu mai postezi cu poza ta. Si agresorii pot cauta sfaturi aici , s-ar putea sa fie cu un pas inainte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica din partea unui politist gigisabile gigisabile salut agresarea fizica de un orang al politiei cum se pedepseste daca am 4 zile de spitalizare...? (vezi toată discuția)
Vatamare corporala angela2015 angela2015 Buna dimineata! As dori sa aflu mai multe informatii, daca eu fiind implicata intr-o altercatie, cu fostul meu sot, acum ne numim concubini, fiind agresata ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a fost agresat Irina1992 Irina1992 Soțul meu a fost agresat de 3 indivizi. Are lovituri in zona feței, 2 dinti ciobiti și vreo 2 cucuie. Am depus plângere imediat după agresiune și am fost ... (vezi toată discuția)