avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal...cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal...cazier?

Acum câteva luni am săvârșit o infracțiune de care nu sunt deloc mandru,mai exact am vrut sa fur niște anumite lucruri și am fost prins la ieșirea din supermarket .Agenții de la pază m-au oprit , m-au dus în camera de control corporal, m-au percheziționat...au gasit asupra mea respectivele lucruri, apoi au chemat jandarmii..
Au venit, mi-au luat toate datele, mi-au luat declarație, au mai scris ei cateva declarații acolo , au fotografiat bunurile gasite la mine...apoi am întrebat dacă voi fi pedepsit în vreun fel,unul mi-a zis că fiind la prima abatere, pot "scăpa",nu știu la ce s-a referit, iar al doilea mi-a spus că voi avea dosar penal...cazier...ca mi-am distrus viata...etc.
În urmă cu câteva zile am primit niște hârtii de la tribunal, în care se menționa ca contravaloarea bunurilor furate, a fost recuperată și mai multe chestii.. Iar la urma scria ,, PROPUN'' Ca subsemnatul..... să nu fie pus sub urmărire penală..
Sunt în clasa a 11-a la liceu și peste scurt timp (cateva luni) o sa încep școala de șoferi auto... cât de mult mă v-a costa tâmpenia pe care am săvârșito?
Mă v-a afecta cu ceva la școala de șoferi ? :((:O
Ati citit din referatul cu propunere al organului de cercetare, mai trebuie sa fie acolo si ordonanta procurorului, in ea ce scrie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru cazier, de conducere pentru permis. Marianvalcica Marianvalcica Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obect de imbracaminte si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)
Pentru cazul cazierul pentru permis Marianvalcica Marianvalcica Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obiect dintr-un magazin de si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)
Port ilegal de arma alba AlexX_M AlexX_M Buna ziua ! De curand am \"comis-o\". Am gasit un briceag tip fluture in apropriererea Salii Polivalente, apoi l\'am pus in ghiozdan cu gandul de a-l lua ... (vezi toată discuția)