avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte teren cumparat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte teren cumparat

Buna ziua.

Bunicul mea a cumparat 20 ari pamant de la un vecin si au facut doar o chitanta de mana.

Vecinul a decedat avand mostenitoari care nu a facut succesiunea, dar acum pamantul apare pe numele unui copil de-al vecinului. Eu am platit si platesc impozitul pentru pamant la primarie.

De la primarie nu imi dau nici un act, mi-au spus ca a fost pacalit cand a cumparat terenul

Pamantul respectiv as vrea sa fac acte pe el si sa-l trec pe numele bunicului meu. Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: constantin29 , utilizator 20:43, 27 Februarie 2015
Buna seara,in ce an a cumparat bunicul dumneavoastra terenul respectiv?De cati ani a platit impozit la primarie pe el?..are chitante doveditoare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu teren intravilan van_allen78 van_allen78 mama a cumparat un teren de 20 de ari intravilan in urma cu 20 de ani de la un vecin, in continuarea gradinii noastre. A platit atunci o suma imensa, caci ... (vezi toată discuția)
Teren vandut cu chitanta mana in urma cu 20 ani .. constantin29 constantin29 Buna ziua. Sora mamei a vandut un teren intravilan cu chitanta de mana(cred) in urma cu 15 -20 ani. Cu toate ca era si mama propietara bunicul fiind decedat ... (vezi toată discuția)
Departajare impozit teren la primarie adrian73 adrian73 Am cumparat o casa( de fapt, casa bunicii sotie, acum 3 ani), prin contract de vanzare cumparare cu intretinere lor, cat traiesc. Bunicul sotiei a decedat si ... (vezi toată discuția)