diana123456 a scris:
pe la inceputul anului trecut (februarie) m-am angajat la o firma cu sediul in miercurea ciuc, eu fiind din bucuresti..activitatea o puteam desfasura de oriunde din tara ptr ca lucram prin internet..am trimis toate actele cerute prin posta la miercurea ciuc..insa dupa 1 luna n-am mai vrut sa lucrez acolo si le-am zis, insa nu am trimis o demisie, iar la sfarsitul anului m-au sunat sa-mi comunice ca au semnat ei o demisie si ma pot duce sa-mi ridic cartea de munca..insa eu nu am stiut ca mi s-a facut carte de munca si in cursul anului, prin iulie m-am angajat in alta parte si am dat declaratie ca nu am carte de munca ptr ca n-am stiut ca am..am aflat abia in decembrie..si astfel m-am ales cu 2 carti de munca..una in miercurea ciuc si alta in bucuresti..cum pot sa fac s-o anulez pe cea de la miercurea ciuc?
1. Primul carnet de munca, anuleaza carnetul de munca al doilea.
2. Trebuie sa verificati data intocmirii pentru fiecare carnet de munca.
3. Solutia este:
- Mergeti si luati carnetul de munca de la Miercurea Ciuc.
- la actualul loc de munca trebuie sa prezentati o declaratie pe propria raspundere in care relatati cele intamplate si prezentati carnetul de munca de la Miercurea Ciuc;
- societatea unde lucrati anuleaza carnetul de munca intocmit de ei, depune la ITM adresa de anulare si carnetul de munca;
- in carnetul de munca de la Miercurea Ciuc, actuala societate vor inregistra CIM si restul actelor care modifica CIM.