avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspendarea judecatii
Discuție deschisă în Executare silită

suspendarea judecatii

Buna seara ,

Sunt in urmatorul caz : cerere de suspendare provizorie a executarii silite (codul civil ) , separat de cererea din cadrul contestatiei la executare , judecatorul dispune plata cautiunii , nu se poate plati aceasta suma , din lipsa fondurilor .Am vrea sa suspendam judecarea acestei cereri , macar pentru o perioada de timp , pana cand voi reusi sa platim aceasta suma si mai vedem exact ce are de gand executorul , la dispozitia instantei .Ma puteti ajuta , spunandu-mi cum sa procedez si in baza caror articole din NCPC ?

Multumesc foarte mult ,

Dana Steflea
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 12:00, 1 Martie 2015
Suspendarea se face numai cu plata cautiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare eugen82 eugen82 as dori sa stiu cum trebuie sa procedeze legal un executor judecatoresc daca a fost trimisa catre debitor somatie de executare, dar acesta are pe rol o cerere ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita radube radube Ca sa pot contesta titlul executoriu emis trebuie sa platesc o asa numita cautiune.Stie cineva cum se determina aceasta cautiune?Si aceasta cautiune odata ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii in apel dana8 dana8 Buna seara , Am urmatoarea situatie urgenta : contestatie la executare , solutionata la fond , depun apel , in termenul prevazut de lege - se stie , ... (vezi toată discuția)