avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis

Cu sentinta definitiva de amanarea aplicarii pedepsei ma duc la politia rutiera,imi suspenda permisul 90 de zile fiind retinut cnf dosarului penal , imi da dovada si procesul verbal si apoi ce se mai int?
Cel mai recent răspuns: razvanalex26 , utilizator 14:05, 28 Februarie 2015
Când expira perioada de suspendare ridicati permisul. In timpul suspendarii, nu aveti dreptul de a conduce.
in urma ex de redobandire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Am doua dosare penale in desfasurare , la care s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei . Dosarele sunt de natura rutiera . Acuma daca am primit amanarea ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Marianph28 Marianph28 Am o întrebare am fost oprit de un echipaj de politie și aveam permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare (1 lună) aveam dovada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! permis retinut pt o depasire neregulamentara pt 30 ... Angelo2011 Angelo2011 Buna ziua! Permis retinut pt o depasire neregulamentara pt 30 de zile! In perioada retinerii permisului, fortat de imprejurari am condus o masina pe o distanta ... (vezi toată discuția)